Română (România)
e-Services
Ultimele știri

Compania Unisoft a fost înfiinţată în 1985 in Atena, iar in scurt timp şi-a extins activitatea deschizand filiale în România şi Bulgaria şi prin intermediul partenerilor autorizati în Cipru, Serbia, Albania, Muntenegru si Croatia. In prezent, Unisoft Grecia a fost absorbita si face parte din grupul elen ALTEC, unul dintre cele mai importante grupuri cu activitate in domeniul IT din zona Balcanica.

Solutiile software dezvoltate de Unisoft au fost in nenumarate randuri premiate datorita calitatii lor ridicate şi uşurinţei în utilizare. Aceste produse software sunt dedicate administrarii afacerii, si au fost traduse şi localizate în peste opt limbi străine, acoperind astfel pe deplin necesitatile companiilorcare dezvolta afaceri multinationale, cu raspandire geografica larga.

Unisoft Romania si-a inceput activitatea in 1996, pentru a acoperi nevoile locale de solutii software destinate administrarii afacerilor, devenind în acelaşi timp punctul de plecare pentru planurile de expansiune ale Unisoft în Europa. Unisoft Romania se bazeaza pe un personal bine instruit in dezvoltarea de software, in consultanţă şi prestarea serviciilor pentru clienţi, ceea ce ii confera capabilităţi deosebite in gestionarea eficienta atat a resurselor generale cat si a resurselor IT.

Prin experienţa de afaceri internaţionala şi competenţele tehnice dovedite, Unisoft Romania a devenit rapid un furnizor de servicii IT de încredere şi productiv pentru afaceri locale şi internaţionale . Astazi, Unisoft Romania oferă soluţii software integrate pentru companii şi organizaţii de orice mărime şi activitate comercială.

Printre produsele sale majore putem gasi ATLANTIS II (pentru companii private şi publice, societati comerciale şi companii productive mari, cu mai mult de 30 de utilizatori), Atlantis I (solutie ce se adresează companiilor mici şi mijlocii, cu până la 20 de utilizatori), Atlantis Entry (I,II, III) solutii software de administrare a afacerilor CAPITAL 5 ERP precum şi de gestiune a salarizarii si a resurselor umane. Toate produsele software respecta si sunt în conformitate cu metodologia de afaceri şi procedurile si reglementarile contabile din România.