Landing Page RO

Bine ați venit la Unisoft România

 

Dintre noile caracteristici ale software-ului nostru Atlantis ERP și Atlantis Entry există posibilitatea de a verifica codul fiscal prin portalul ANAF pentru partenerii locali și portalul VIES pentru cei din UE.

 

 

MOORHOUSE se bazează pe ATLANTIS ERP

UNISOFT ROMANIA SA are plăcerea de a anunța lansarea unui nou proiect pentru unul dintre cei mai importanți și mai activi actori din domeniul logisticii și serviciilor de transport.

Moorhouse Logistics a fost înființată în 2010 și oferă în prezent servicii de transport prin toate mijloacele, dar și activează pe piața de transport, logistică și distribuție și a ales ca începând cu acest an să beneficieze de avantajele oferite de ATLANTIS ERP, precum și de serviciile furnizate de compania noastră

 

 

Sistemul informatic ATLANTIS ENTRY ERP I a fost adaptat pentru a îndeplini cerințele unitare de management al datelor și pentru a asigura transferul de date între companii, filiale și locații, în următoarea configurație:

Clienți – Debitori, Colecții, Furnizori – Creditori, Vânzări – Comenzi Achiziții, Vânzări – Cumpărări, Vânzători – Colecționari, Comerț cu amănuntul, Alte tranzacții, , Documente de depozit, coduri alternative, valută străină, seturi – grupuri, politici de stabilire a prețurilor (10), fuziune / consolidare.

Acum puteți îmbunătăți și dezvolta afacerea dvs. profitând de oferta noastră actuală pentru ATLANTIS ENTRY ERP I, cu un preț de licență de 550 EURO, precum și o perioadă de 6 luni de servicii gratuite.

Scroll Up