Companie

Compania Unisoft a fost înființată în 1985 în Atena, iar în scurt timp și-a extins afacerea prin deschiderea de sucursale în România și Bulgaria, precum și prin parteneri autorizați în Cipru, Serbia, Albania, Muntenegru și Croația. În prezent, compania a fost absorbită și face parte din grupul grec Altec, unul dintre cele mai importante grupuri IT din Balcani. Soluțiile software dezvoltate de Unisoft au fost acordate de mai multe ori datorită calității și ușurinței lor de utilizare.

Aceste soluții software sunt dedicate managementului afacerilor și au fost traduse și localizate în opt limbi, acoperind astfel în totalitate nevoile companiilor multinaționale de a dezvolta afaceri cu răspândire geografică largă.

Unisoft România a început în 1996 pentru a acoperi nevoile locale de soluții software pentru administrarea afacerilor, devenind în același timp punctul de plecare al planurilor de expansiune ale Unisoft în Europa. Unisoft România se bazează pe un personal bine instruit în dezvoltarea de software, consultanță și servicii pentru clienți, care oferă capacități speciale pentru a gestiona eficient atât resursele generale, cât și resursele IT.

Prin experiența de afaceri internațională și expertiza tehnică dovedită, Unisoft România a devenit rapid un furnizor de servicii IT de încredere și productivitate pentru afacerile locale și internaționale. Astăzi, Unisoft România oferă soluții software integrate pentru companii și organizații de orice mărime și activitate comercială.

Printre produsele sale majore se numără ATLANTIS (pentru companii private / publice, mari companii de producție), soluții software de management al afacerilor cum ar fi CAPITAL 5 ERP și managementul salariilor și resurse umane. Toate soluțiile software respectă și respectă metodologia de afaceri și procedurile locale și reglementările contabile din România.

Scroll Up